top of page

KÖPVILLKOR

1. KÖP

Lagd order hos www.mariemarts.com innebär ett samtidigt accepterande av mina försäljningsvillkor. Villkor och priser gäller inom Sverige.

2. PRISER

I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

3. BETALNINGSSÄTT

I nuläget accepterar jag endast betalning via Swish och Paypal.

4. ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar.

I ditt meddelande till mig måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

OBS: Ingen ångerrätt gäller vid följande beställningar:​

  • Alla specialbeställningar

 

5. GARANTIER

Jag erbjuder Dig full återbetalning om varan på ett väsentligt sätt avviker från beskrivningen. T ex fel mått eller oredovisade skador som påverkar upplevelsen av tavlan. Observera att färgerna som Du ser på Din datorskärm kan avvika något från originalbilden pga. olika kalibrering av skärmen, samt att de flesta motiven på www.mariemarts.com bär en vattenstämpel vilken inte existerar på verklig tavla.

OBS: De olika materialen har sin egen karaktär vilket medför att samma motiv skiljer sig en aning i färger och lyster beroende på vilket material det tillverkas på.

6. FRAKT & LEVERANSER 

Du kan välja mellan följande frakt & leverans möjligheter:

  1. Via POSTPAKET, fraktavgift tillkommer.

OBS: Räkna med 1-3 veckors leveranstid beroende på beställning.

7. RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om jag har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Kontakta alltid mig innan Du returnerar en vara.

Återbetalningsskyldighet:

Jag ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Jag betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

bottom of page